Следвайте Гласове в ТелеграмАко държавата има сведение за 500 млн. лв.

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАко държавата има сведение за 500 млн. лв.
Коментари Харесай

Костадинов към властта: Ако „Лукойл“ дължи 500 млн. от данъци, покажете ревизионните актове

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Ако страната има сведение за 500 млн. лева налози, които рафинерията " Лукойл " не е внесла в бюджета, дано ги покаже като ревизионни актове - за това прикани от Велико Търново ръководителят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той е срещу изключително съвещание на Народното събрание по тематиката, определяйки го като " рекет от страна на Пеевски ". Спирането на импорт на съветски нефт значи, че рафинерията стопира да работи и тогава няма с какво да караме колите си, акцентира Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

Националната организация за приходите и Министерството на финансите могат да създадат проверка, в случай че това е по този начин, ще има наказателни постановления и тези невнесени налози ще би трябвало да се платят, уточни Костадинов.

" Има проект да се купи рафинерията от американци и от турци, това е проект за ликвидирането на нашата енергетика, с цел да станем енергийно подвластни от Турция ", счита Костадин Костадинов. Според него първите планувани затваряния на български енергийни мощности са за януари 2026 година, което съответствува с отварянето на новата турска атомна централа.

" Движение за права и свободи, ГЕРБ и обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " работят за турско-американските ползи в страната и това е задачата на ликвидацията на " Лукойл ", счита Костадинов.

" Ако са скрити тези 500 милиона лв., би трябвало да попитаме кой беше министър на финансите през предходната година - Асен Василев, а кой беше началник на Национална агенция за приходите - Румен Спецов ", разяснява Костадинов и добави, че те би трябвало да обяснят обстановката.

Според Костадинов проблем с рафинерията " Лукойл " няма, тъй като задачата е тя да стане турско-американска благосъстоятелност.

 

Инфо: dnes.dir.bg

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР